websikehealthcheck

Óvodai T.E.T. Program

Mit kell tudni a programról?

A T.E.T. program, másnéven Táncalapú Esztétikus Tetképzés a 4M Dance Company saját, egyedi, tematizált képzési programja óvodásoknak és kisiskolásoknak.

A foglalkozások egyik legfőbb célja a gyermekek esztétikus testalkatának kialakítása, valamint a mozgáskészség és a ritmusérzék fejlesztése tánckoreográfiákkal, játékos gimnasztikával.

Célunk, hogy egészséges, jó mozgáskoordinációval rendelkező, magabiztos és nyitott személyiségű gyermekeket neveljünk, felhasználva a tánc adta lehetőségeket.

 

Szeretnénk a gyermekekkel megszerettetni a sportot és a táncot…

Fontosnak tartjuk a gyermekek életkori sajátosságainak megfelelő általános mozgásművészeti oktatást, a nem egy táncot képviselő, hanem széles alapokon nyugvó komplex mozgásművészeti képzést.
Így a tananyag részét képezik többek között a rock and roll alapok, a zenés gimnasztika, az aerobik jellegű mozdulatok és a játék.
A képzés nem versenyszerű, de lehetőséget biztosít arra, hogy az elhivatott és versenyzési ambícióval rendelkező gyermekek a 4M Dance Company által szervezett versenyeken részt vegyenek, valamint lehetőséget kínálunk a támogatott versenyrendszerekben való részvételre is.

 

Írj nekünk üzenetet!

Ha kérdésed van a programmal kapcsolatban, érdekelnek a részletek és szeretnél többet tudni róla, esetleg kipróbálnád, írj nekünk az alábbi űrlapon és felvesszük Veled a kapcsolatot!

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.