websikehealthcheck

Fashion Art’s Dance

Célunk, hogy nőies nőket és férfias férfiakat neveljünk

A 4MDC 2002-ben hozta létre komplex táncműfaját, a Fashion Art Dance-t, amelyet azóta is folyamatosan fejleszt.

Legfontosabb jellemzője, hogy egyszerre egy komplex táncműfaj, amely a jazz, a hip-hop, a funky és a balett elemeit ötvözi, másfelől egy képzési program, amely szigorúan felépített tematika alapján (hasonlóan a baletthoz) képzi a tanítványokat, a láb- és kartechnika mellett az izoláció és forgástechnika elemeivel.

 

“Mindig vonzódtam a divat, a szép megjelenés, és a tánc színes világához. A fashion dance megalkotásával egy olyan komplex mûvészeti ágat szeretnék létrehozni, amely mindhármat tartalmazza.”
(2002, Cseppely Béla)

A tanítványok több táncműfajban is jártasságot szereznek

Ennek köszönhetően mozgáskészségük is komplexebben, aktívabban fejlődik. Célja, hogy olyan táncosokat neveljen akik egy adott kollekció hangulatát képesek megjeleníteni egy táncos divatshow keretein belül.

Az IPDSO versenyrendszerében a Fashion Dance saját szakággal rendelkezik, amelyben a versenyzők korcsoportokban és tudásszintenként tudnak részt venni.

Gyere el egy próbaórára!

Ha tetszik a fashion art’s dance, de nem vagy benne biztos, hogy neked való-e, gyere el egy próbaórára! A jelentkezéshez töltsd ki az űrlapot és felvesszük veled a kapcsolatot!

  • Ha óvodás vagy kisiskolás gyermeked szeretne táncolni!
  • Kérlek, írj néhány sort magadról, van-e táncos múltad, hány edzésre járnál szívesen hetente!
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.