websikehealthcheck

Hip Hop Speed

Mi az a hip hop speed?

A Hip-Hop Speed (HHS) a 4MDC önálló fejlesztésű táncműfaja, amely a hagyományos hip-hop tempónál gyorsabb (128 bpm) tempót használ. Ezzel a változással a hip-hop alkalmassá válik a fiatalabbak képzésére, mivel a megemelt tempó igazodik a korosztály nagyfokú mozgásigényéhez.

Összegyűjtöttük a hip-hop legfontosabb láb- és kar technikáit, majd ezeket nehézség szerint osztályokba soroltuk.

Ezek a jellegében különválasztott technikai elemek tematikát képeznek, amelyekre szervesen ráépül az adott korosztály koreográfia anyaga.

Látványos és dinamikus

Nehézség szerint az alsóbb osztályokban a koreográfiák kötöttek, majd egyre szabadabbá válnak és a csúcsosztályban (V1) teljesen szabad, saját zenés produkciókat is engedélyezünk.

Fontos, hogy a hip-hop tánctechnikáját kiegészítettük egy, a stílushoz illeszkedő forgás technikával is, ezáltal biztosítva a tanítványok szélesebb körű fejlesztését és a koreográfiák színesebb látványvilágát.

A Hip Hop Speed egy megemelt tempójú, tematizált táncműfaj, mely lehetővé teszi a tanítványok hatékony képzését és a látványosabb színpadképet.

Gyere el egy próbaórára!

Ha tetszik a hip hop speed, de nem vagy benne biztos, hogy neked való-e, gyere el egy próbaórára! A jelentkezéshez töltsd ki az űrlapot és felvesszük veled a kapcsolatot!

  • Ha óvodás vagy kisiskolás gyermeked szeretne táncolni!
  • Kérlek, írj néhány sort magadról, van-e táncos múltad, hány edzésre járnál szívesen hetente!
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.